403 különböző nyitott pályázat
2020. augusztus 08.
Pályázati szűrő
vsz

Erasmus fiatal vállalkozóknak 2019

Összefoglaló:

Az Erasmus fiatal vállalkozóknak program célja a vállalkozói szellem fokozása, az európai kkv-k nemzetközi kilátásainak és versenyképességének fejlesztése, valamint az induló vállalkozók és az újonnan alapított mikro- és kisvállalkozások támogatása a részt vevő országokban.

Célok:

Az Erasmus a fiatal vállalkozóknak egy határokon átnyúló mobilitási program, amely lehetőséget ad a fiatal vállalkozók számára, hogy olyan tapasztalt vállalkozóktól tanuljanak, akik kisvállalkozásokat működtetnek más részt vevő országokban.

Az Erasmus fiatal vállalkozóknak program keretében a kiválasztott kapcsolattartó pontok (Intermediary Organisations) helyi szinten hozzájárulnak az európai kkv-k nemzetköziesedéséhez és versenyképességének javításához; támogatják az új vállalkozók mobilitását, valamint növelik a részvételi szándékot a programban és a vállalkozásalapításban.

Végrehajtó ügynökség: KKV-ügyi Végrehajtó Ügynökség (EASME)
Pályázati azonosító: COS-EYE-2019-4-01
Státusz: lejárt
Határidő: 2019.07.11.
Keretösszeg: 5 581 700 EUR
Támogatási forma: Vissza nem térítendő
Konzorciumi előírás:

A konzorciumoknak legalább független jogi személyekből kell állniuk, legalább 4 különböző résztvevő COSME-országból. Legfeljebb 2 partner lehet ugyanazon országból egy konzorciumban. Egy partner nem vehet részt több pályázatban.

Feltöltés ideje: 2019. 06. 04.
Határidő:
2019.07.11.
Kiírás neve magyarul:
Erasmus fiatal vállalkozóknak 2019
Kiírás neve angolul:
Erasmus for Young Entrepreneurs 2019
Program:
Competitiveness of Enterprises and Small and Medium-sized Enterprises (COSME)